tag:blogger.com,1999:blog-1373496251411461187.post8746718471137844077..comments2023-10-18T12:45:04.723+02:00Comments on Annicake: Jordgubbsmousse med limeAnnica - annicakehttp://www.blogger.com/profile/03424490447824351302noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-1373496251411461187.post-69314214597919336772011-09-22T08:03:04.202+02:002011-09-22T08:03:04.202+02:00Tack Karin! :)
Liselott, det går göra den med gel...Tack Karin! :)<br /><br />Liselott, det går göra den med gelatinblad, 2-3 blad blir lagom.Annica - annicakehttps://www.blogger.com/profile/03424490447824351302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1373496251411461187.post-68429163364123356382011-09-21T20:21:12.253+02:002011-09-21T20:21:12.253+02:00kan jag göra moussen med gelatinblad sitället? hur...kan jag göra moussen med gelatinblad sitället? hur många blad motsvarar det i så fall?Liselottnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1373496251411461187.post-4048118062420684222011-09-15T21:07:12.431+02:002011-09-15T21:07:12.431+02:00Gudars skymning vad gott. Gjorde den på blåbär och...Gudars skymning vad gott. Gjorde den på blåbär och det är fantastiskt.Karinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1373496251411461187.post-50217269509055068632011-09-02T09:21:31.720+02:002011-09-02T09:21:31.720+02:00Tack Emilia! :)
Gelésockret är en riktigt bra &quo...Tack Emilia! :)<br />Gelésockret är en riktigt bra "uppfinning"! :)<br /><br />jag hade marsanpulver i kokosmousse jag gjorde, det funkar oxå som "stabiliserare". Och gott med :)Annica - annicakehttps://www.blogger.com/profile/03424490447824351302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1373496251411461187.post-18659365024954807082011-09-01T15:15:34.208+02:002011-09-01T15:15:34.208+02:00Smart recept! gelesocker multi är ju supersmidigt ...Smart recept! gelesocker multi är ju supersmidigt :) Jag har även sett att vissa gör mousser med marsanpulver, det tror jag också är smidigt :)Emiliahttp://kondiskakan.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1373496251411461187.post-23204219920146579122011-08-29T18:14:44.553+02:002011-08-29T18:14:44.553+02:00Tack Pernilla, Maria och Alexandra! :)Tack Pernilla, Maria och Alexandra! :)Annica - annicakehttps://www.blogger.com/profile/03424490447824351302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1373496251411461187.post-85888684896706145522011-08-27T22:54:59.202+02:002011-08-27T22:54:59.202+02:00oh, jag gillar det, jag är nämligen vegetarian och...oh, jag gillar det, jag är nämligen vegetarian och utesluter gelatin så mycket jag kan. Det är så härligt att kunna äta mousse och som den här eller pannacotta och sådant utan att behöva ha dåligt samvete <3Alexandra - Kärlek på tallrikhttp://daedalsmat.sajto.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1373496251411461187.post-17112589108957316102011-08-26T20:11:16.519+02:002011-08-26T20:11:16.519+02:00Smidig fyllning och lät dessutom väldigt gott!Smidig fyllning och lät dessutom väldigt gott!Mariahttps://www.blogger.com/profile/03360442746036818440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1373496251411461187.post-30153211662854547462011-08-26T10:08:54.463+02:002011-08-26T10:08:54.463+02:00Vad bra, jag använder nämligen alltid gelatin känn...Vad bra, jag använder nämligen alltid gelatin känns det som, skulle vilja prova nåt nytt :) Så tack!Pernilla -Bli min jästhttp://bliminjast.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1373496251411461187.post-62887211056231928492011-08-26T09:50:31.845+02:002011-08-26T09:50:31.845+02:00Det är ju så mycket smidigare oxå. Jag brukar i oc...Det är ju så mycket smidigare oxå. Jag brukar i och för sig aldrig använda gelatinblad utan gelatinpulver, men gelésockret känns bättre :)Annica - annicakehttps://www.blogger.com/profile/03424490447824351302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1373496251411461187.post-52654380739203087932011-08-25T22:33:46.744+02:002011-08-25T22:33:46.744+02:00Ja använder också det,speciellt på hallonmousse oc...Ja använder också det,speciellt på hallonmousse och den är favoriten,kanske har att göra med att man använder det istället för gelatinSweet Passionhttps://www.blogger.com/profile/10631914210839621939noreply@blogger.com