torsdag 12 juni 2014

Jordgubbsmuffins a la lchf

Dessa jordgubbsmuffins blev otroligt goda, och det bästa är ju att de är lite nyttigare med så "alla" kan njuta av dem :)





Till ca 12 st:
125 gr smör
1,25 dl stevia strö
2 ägg
3½ dl mandelmjöl
1 dl kokos
2 tsk bakpulver
1 liten burk, 150 gr, Lindahls kvarg med lime och citron
12-15 jordgubbar

Låt smöret stå framme en liten stund, vispa ihop det med stevia
Tillsätt ett ägg i taget, vispa mellan
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten, tillsätt kvargen och vänd ihop

Klicka ut smeten i formar
dela jordgubbar, tryck ner ett par skivor i varje muffins
Grädda i 200* ca 15-17 min beroende på hur stora formar du använder
Servera med vispad grädde och skivad jordgubbe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar