Denna rabarberpaj är gjord enligt LCHF och den lär vi göra fler gånger kan jag säga!
50 gr smör
250 gr rabarber
1 msk stevia
kanel
3 dl mandelmjöl
1 dl kokosflingor
½ tsk vaniljpulver
2 msk stevia
Lägg fram smöret i rumstemperatur i ca 10 min så det blir lite mer lätthanterligt
Skala rabarberna och skär i cm-stora bitar. Lägg i botten på en pajform
Strö över ca 1 msk stevia strö och kanel och låt det stå och gotta ihop sig lite.
Blanda mandelmjöl, kokosmjöl och vaniljpulver. Tärna smöret och nyp ihop till en smuldeg och fördela över rabarberna
Grädda i 200* ca 20 min tills pajdegen fått lite färg
Servera med vispad grädde som du smaksatt med lite vaniljpulver.
Ha en fortsatt trevlig helg i det goa vädret!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar