Denna månads tema hos Söta saker är muffins, och mitt bidrag är dessa smarriga chocolatechip lemon cupcakes
Till ca 15 medelstora
125 gr rumsvarmt smör
2 dl socker
2 ägg
4 dl glutenfri mjölmix (finax röda, alt samma mängd vanligt mjöl)
2 tsk bakpulver
rivet skal av 1 citron
1.5 dl valio citronyoghurt
50 gr marabou premium 70% lemon
Vispa smör och socker poröst
Tillsätt äggen, ett i taget och vispa mellan
Tillsätt rivet citronskal
Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner växelvis med yoghurten
Grovhacka chokladen och vänd ner i smeten
Fördela i muffinsformar i en muffinsplåt
Grädda i 200* ca 15 min
Åh, ett recept jag måste pröva på. Choklad och citron är så gott!
SvaraRaderaÄr så glad att jag hittat din blogg, då den har gett mig inspiration att baka. Och gott blir det :)