onsdag 6 mars 2013

Vaniljmuffins med kaffe och choklad

I söndags var vi på middag hos mina föräldrar, och jag hade med dessa cupcakes till dessert.

 
Vaniljmuffins med vaniljfrosting och mörk choklad/kaffefrosting



Tiden blev lite knapp så jag hann inte göra några dekorationer till cuppisarna, men å andra sidan tycker jag inte det behövs några dekorationer när frostingen är tvådelad, är ju rätt effektfullt i sig, eller vad tycker ni?



6 kommentarer:

  1. Superfina som dem är! Formarna gör ju sitt dem oxå!:-)

    SvaraRadera
  2. Dem här var ju verkligen fina:)

    Jag har här på min blogg en steg-för-steg beskrivning om någon vill veta hur man får den här effekten:)
    http://medinahsweets.blogspot.se/2013/02/tvadelad-smorkram.html

    Med vänliga hälsningar/
    Jonnha, Medinah Sweets

    SvaraRadera
  3. Hur gör man sådär med frostingen :)?

    SvaraRadera
  4. Tack Linda, Jonnha, och Erika!

    Erika, man fyller två spritspåsar med varsin frosting och stoppar sedan dem i en större spritspåse :) enkelt och smidigt! :)

    SvaraRadera
  5. Fantastiskt vackert. Behövs inte alls någon mer dekoration. Detta måste jag testa! Gör du frosting av smörkräm, eller vad är det för typ av frosting på dessa? /Suzanne

    SvaraRadera
  6. Tack Suzanne!

    jag gör en creem cheese frosting

    SvaraRadera