Här får ni receptet på cuppisarna jag gjorde till mina kollegor igår.
Glutenfria chokladmuffins med after eight, 12-15 st
100 gr smör
1 dl mjölk
2 ägg
1½ dl socker
2½ dl glutenfri mjölmix (jag hade lailas blåa)
1 msk potatismjöl
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
Smält smöret, låt svalna lite och tillsätt mjölken
Vispa ägg och socker
Blanda de torra inredienserna och vänd ner växelvis med smöret
Häll upp i formar
Dela after eight-plattor i hälften, och dela dem sen igen i två delar och tryck ner i smeten ( en halv platta/muffins)
Grädda mitt i ugnen i 225* ca 12-15 min
Låt muffinsen kallna och gör sedan frostingen:
Mascarponefrosting med choklad
1 dl vispgrädde
125 gr mascarpone
1½ dl florsocker
2 msk kakao
Vispa grädden
vispa ihop mascarponeost, florsocker och kakao.
Blanda ihop med grädden och spritsa på muffinsen.
Det låter sjukt gott! Och fina blev de oxå :)
SvaraRaderaAllting ser jättegott ut! Du har en härligt inspirerande blogg!
SvaraRadera/Marina
Vad gott det låter. After eight är så gott! Färgglada och fina! :)
SvaraRaderaTackar Pernilla, Marina och Ulrika!
SvaraRaderaoch TACK för de fina orden Marina! Sånt blir man riktigt glad över att få höra!
Låter mycket gott med After Eight!
SvaraRaderaGlad påsk på dig, Annica!
Tack Cecilia! After eight är ju mmmums, både att äta som den är och i cuppisar :)
SvaraRaderaÖnskar dig en riktigt Glad påsk!
Jättefina =)
SvaraRaderaLåter sjukt gott =)
Ha en glad påsk!
Kram
Vad söta! Och de låter hur goda som helst :-)
SvaraRaderaTack tack Nellie och Linda!
SvaraRaderakan säga att de var hur goda som helst :)
Hoppas ni haft det gott i påsk!
kram