tisdag 25 oktober 2011
Black velvet cupcakes
Jag har tidigare bakat Glutenfria Red Velvet Cupcakes vid ett par tillfällen, men blev väldigt sugen på att testa Black velvet cupcakes.
Min filmjölk var slut, men jag hade turkisk yoghurt hemma och det funkade lika bra det och så bytte jag ut den röda färgen mot svart hushållsfärg istället.
Mina är glutenfria, men det går att byta ut mjölmixen mot samma mängd vanligt vetemjöl om man önskar.
Själva muffinsen är ju hur god som helst att äta som den är, den gör verkligen skäl för sitt namn, för den är len som sammet i munnen. :)
För att göra den ännu smarrigare fyllde jag den med en klick rårörda hallon och toppade med mascarponefrosting.
Dek i svart marsipan
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Riktigt stiliga och fina cupcakes!
SvaraRaderaTjusigt värre! :)
SvaraRaderaSå snygga! Häftigt med svarta cupcakes och fina dekorationer också. Dessutom ser de mycket mycket goda ut. :)
SvaraRaderaTack tack Hanna, Bakspecialisten och Tove! :)
SvaraRaderaJa! black velvet har jag också tänkt göra :) Älsk på formarna!
SvaraRaderagud vad fräcka.. de lät supergoda med..
SvaraRaderaåh vad häftigt.passar ju perfekt till halloween.skulle bli en grym effekt om man la över hallonsås över frostingen,skulle då se ut som blod.
SvaraRaderaTack Cecilia, Carola och smulan! :)
SvaraRaderabra idé där smulan :)
Vad de ser läckra ut. Snyggt med svart och vitt. Har du något bra recept på glutenfri tårtbotten som du vill dela med dig av, så vore jag mycket tacksam..
SvaraRaderaTack Anette!
SvaraRaderaom du tittar under kategorin Grundrecept så hittar du recept till glutenfria tårtbottnar där. :)