torsdag 19 januari 2012

Black & White velvet cake

White velvet cupcakes och Black velvet cupcakes är sagolikt gott! Nu gjorde jag det som tårtbottnar istället och kombinerade de båda. Mmmmums kan man minst sagt säga! :)




Fyllningarna består av rårörda hallon och en creem cheesefrosting med vaniljsmak. recept på frostingen hittar du här
Tårtan är täckt med sugarpaste, dekorationerna är i svart marsipan.


Svart och vitt är mina favoritfärger, speciellt vad gäller tårtdekorering.


11 kommentarer:

  1. Hej,a jag har försökt ett par dagar och kommentera hos dig,men de gick inte alls.
    bra att de går nu.
    denna tårta ser helt fantastisk ut,otrolig vacker utsida och insida.
    älskar också svart och vitt.

    SvaraRadera
  2. Tack Simone!

    hoppas att det ska funka ordentligt nu med kommentarerna! Det är ju alltid kul att få respons från läsarna! :)

    SvaraRadera
  3. Älskar också svart/vitt.. Denna tårta var helt i min smak.. Stilren och snygg

    SvaraRadera
  4. Superläckert!! Kul att även få se insidan av tårtan =)

    SvaraRadera
  5. Tack tack Hanna! :)
    ja en sån här insida är ju rätt effektfull :)

    SvaraRadera
  6. Tack Hanna, ja det är ju inte alla bakverk som faktiskt är fina på insidan :)

    TACK så mycket Eleonore!

    SvaraRadera
  7. Hej! Otroligt fin tårta! Jag har gjort white valvet cake, tårtbotten, efter ditt recept och den blir jättegod, men när jag ska dela den så smular översta delen och blir i tusen bitar. Har du någon idé om vad jag gör för fel? /Kate Jernström Blomér

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Kate! :)

      testa att frysa den och dela den när den är halvtinad :)

      Radera