tisdag 8 november 2011

Nyheter att testa :)

Lite nytt i mitt förråd :)Detta var en del av sakerna jag beställde från Strössel och annat Ska bli spännande att testa candy melts och de söta Hello Kitty-formarna. De underbara muffinsformarna finns i väldigt många färger. Helt suveräna!


Hos Borgeby kryddgård hittade jag bl a dessa lakritssmaksättare. Ni som följt mej nu vet ju att jag är rätt förtjust i lakrits..


.. och på tal om lakrits, så missar ni väl inte utlottningen om en sån här fin goodiebag med lakritsströssel, svart strössel, svart ätbar penna och dekorationsband som pågår t om den 14 nov i samarbete med Style & Fun stuff

På grund av jag haft strul med mitt bredband så har det varit tomt på inlägg och jag har inte kunnat svara på kommentarer och mail, men nu är det nya bredbandet installerat så nu kommer lite uppdateringar under dagen. Ska också försöka ta mej tid att kika runt vad ni andra haft för er under denna vecka. :)
Må så gott! / annica

5 kommentarer:

 1. Hej! Åhh va kul att få lite bakprylar hihi!
  Vill oxå säga att du har en kanon trevlig blogg som jag absolut kommer att besöka.
  Önskar dig en trevlig dag!
  Vardaxlyx

  SvaraRadera
 2. jag e med lakrits galning.. har du kollat in ninasmat.se deras delikates lakris utbud.. jag ehelt galen i deras choklad täckt med vit choklad med twist av hallon. käka upp 2 burkar på en dag. arrrr så gott ha ha

  SvaraRadera
 3. Vardaxlyx, ja nya bakprylar kan man ju aldrig få för mycket av ;)
  Tusen Tack för snälla ord!!

  Chanette, hur gott lät inte det där då? Mums, får genast ta mej en koll! :)

  SvaraRadera
 4. Har u bild på nät du har använt formen?

  SvaraRadera
 5. sabina, har inte testat den än, men det kommer så småningom :)

  SvaraRadera