lördag 21 januari 2012

Strul!

De senaste dagarna har bloggen strulat ordentligt! Det går inte kommentera inläggen, har jag fått flera mail och meddelanden om! Det går inte heller lägga upp länkar från bloggen!

Vet inte riktigt vad dessa strul beror på, men jag jobbar på att försöka lösa detta! Fler som har blogger som har problem?
Har därför fått akutändra bloggens utseende med att ta bort den mall jag hade, i hopp om att det var den som satte stopp för både kommentering och länkning..

Ha en skön lördagkväll!

/ Annica

10 kommentarer:

 1. testar att kommentera! ha en skön lördagskväll du med :)

  SvaraRadera
 2. Nu verkar det funka :)

  Tack för att du var en av de som sa till mej att det inte fungerade! :)

  SvaraRadera
 3. Det är ju hopplöst när det inte går att lägga en kommentar. Jag har flera bloggar jag INTE kan lägga kommentarer på och det stör mig grymt.
  Skönt att jag kan lägga en kommentar NU =)
  Kramkram i massor!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Det är en bugg hos blogger. Gällde visst antagligen bara de som använder explorer, ska fungera i firefox!

  SvaraRadera
 5. Ja det är inte kul när det strular Yasmine! och är man som jag, inte så teknisk kunnig, så är det ju inte så lätt att rätta till heller.. :) kram

  Tack Johanna! Strulet började med att jag fick en massa spamkommentarer med bara massa nonsens från nåt konstigt "företag", och valde därför att lägga till kommentarsgranskning. Hoppas dock att jag kan få ordning på bloggen nu! :)

  SvaraRadera
 6. Jag har också försökt kommentera men inte lyckats men nu verkar det gå bra! Fin din senaste tårta, väldigt effektfullt med svart och vitt allt igenom! Och nu skall jag rekommendera din blogg till en läsare som frågar om glutenfri bakning. :)

  SvaraRadera
 7. Tack så mycket Tove!
  och stort Tack för att du tipsar om min blogg! :)

  SvaraRadera
 8. underbart att de funkar.men du är inte ensam,många fler som haft och har de problemet ännu.

  SvaraRadera
 9. Hej! Jag hade samma problem, sen ändrade jag kommentarerna till pop-up-fönster, efter det gick det bra. Men nu verkar det ju ändå funka igen. Hatar när blogger strular! Kram!

  SvaraRadera
 10. Simone, ja det verkar vara nåt strul med blogger, har själv haft problem med att kommentera hos en del. Inte kul alls!

  Hej Helena!
  Är ju så tråkigt när bloggen strular, tur man har snälla läsare som talar om för en att de inte kunde skicka kommentarer!

  KRAM

  SvaraRadera