söndag 25 mars 2012

"Monster"-tårta


Mina kusiners barn börjar oxå bli stora, så stora att man nu kan ha ett gemensamt kalas vid födelsedagarna då de fyller i samma vecka :) Små barn brukar ju annars vara angelägna om att de ska ha sitt eget kalas.. :)

När jag och min ena kusin pratade om denna tårta kom vi fram till att det barnen hade gemensamt var att de gillade monster energy, så det fick bli temat på tårtan.


Tårtan består av chokladbottnar (glutenfria), fylld med karamellmousse och mjölkchokladfluff.
Täckt med svart marsipan och dek i sp.Stort Grattis till Oliver, William och Niklas på era födelsedagar! Även grattis till min moster Rose-Marie som också fyller år, men inte fick sitt namn på tårtan :)

3 kommentarer:

 1. Den var riktigt häftig. Hade min son gillat för han är galen i Monster. Fast jag inte tillåter det pga hans adhd. Har man redan massa energi behöver man inte tillföra ännu mer är min filosofi.

  SvaraRadera
 2. Snyggt med det svarta och gröna! Låter gott med karamellmousse. Skoj det där med vikten av att fira födelsedagar, hur det ofta minskar med åren. ;)

  SvaraRadera
 3. Tack Lotta och Tove!

  Lotta, mina barn får inte heller dricka sån där energidryck. Känns som om de skulle kunna bli väldigt speedade då, och de får ju tillräckligt med energi av allt jag bakar.. ;)

  Tove, ja visst är det fantastiskt att det jag ändra sig så. Själv har jag fyllt 25 jäääätemånga gånger nu :)

  SvaraRadera