Denna mousse har smaken av kaffechoklad, men det går ju byta ut till mint, apelsin, hallon m.m
100 gr Marabou premium 70%
2 äggulor
½ tsk vaniljpulver
3 dl grädde
Vispa grädden, inte för hårt, vispa ihop med äggulorna och vaniljpulvret
Smält chokladen över vattenbad. Ta av från värmen och börja med att blanda ner en klick grädde i taget. Vänd sedan ner blandningen i grädden och rör till en jämn mousse
Om du ska servera den i portionsformar så spritsa upp den och ställ i kylen, ska du göra som på bilden ovan så fyll spritsen och lägg i kylen nån timme innan den spritsas på en platta och lägg sedan en platta till som lock. Enkelt och elegant!
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRaderaHej! Ursäkta för sent svar :)
RaderaHoppas du löste hur man ska göra, tycker beskrivningen är rätt tydlig, vet inte hur jag ska kunna förklara det bättre.. :)
God fortsättning på julen! Med vänlig hälsning Annica
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRadera