tisdag 29 juni 2010

En härlig midsommarhelg!

Halloj på er!
Hoppas ni haft en lika varm och skön midsommarhelg som jag har! Vi förlängde helgen lite och är nyss hemkomna från en solig semester på västkusten. Helt underbart har det varit och jag måste säga att det kändes lite vemodigt att åka hem idag när solen var så skön och havet låg spegelblankt framför oss!!

Hur som helst, ingen midsommar utan en riktig jordgubbstårta!
I en väääldigt varm husvagn och med enkla verktyg får man helt enkelt blunda för hur tårtan kanske ser ut och bara njuta av den underbara smaken, eller hur?
Och jag måste ju säga att sockerpasta i all ära, visst är det snyggt och kul att jobba med, men en klassisk jordgubbstårta med mycket jordgubbar, grädde och vaniljkräm, det är mumma det!! :)

4 kommentarer:

 1. Jättefin tårta!! Det är inte mycket som går klår en gräddtårta med jordgubbar ;-) Det måste vara bland det godaste som finns!!

  SvaraRadera
 2. Tack Hanna! Håller helt klart med, jordgubbstårta är bara såååå mumsigt! Många kalas här i familjen framöver så det lär bli minst lika många jordgubbstårtor :)

  SvaraRadera
 3. Visst är det gott med jordgubbar, det hör liksom till på sommaren. Jättefin tårta!
  Kram Erika

  SvaraRadera
 4. Tack Erika!

  Synd att säsongen är så kort vad gäller jordgubbar! Men nu är de äntligen här så då passar vi på att äta dessa goa gubbar varje dag!! :)

  kram

  SvaraRadera