Under semestern har jag, liksom många andra antar jag, unnat mej lite för mycket av det goda..så nu är det dags att komma in i de bra vanorna igen! :)
Dessa kesoplättar passar perfekt till frukost, mättar bra ända fram till lunch, och man kan variera smaksättningen hur man vill. Receptet kommer från min stora inspirationskälla vad gäller LCHF-livet: www.56kilo.se
Till 3 plättar:
125 gr keso
1 ägg
0,75 msk fiberhusk
lite salt
smaksättning efter tycke, i dessa är det lite kardemumma
Vispa ihop allt och låt stå i ca 5 min.
Värm plättlagg och lägg i en klick smör.
Klicka ut smeten i laggen och stek på medelvärme i några minuter på var sida.
Servera med en klick turkisk yoghurt och lite blåbär eller andra bär.
Vilken härlig och mysig blogg du har^^
SvaraRaderaNu är jag en följare:)
Hoppas du får en fortsatt fin dag!
Maria
Tusen Tack Maria! :)
RaderaVälkommen!