torsdag 12 april 2012
Sega chokladmuffins med dumle
Till ca 20 st
2 ägg
3 dl socker
2 dl glutenfri mjölmix ( 1½ dl vanligt mjöl)
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
1 dl flytande margarin
2 rullar dumle alt chokladkakan med dumle
Vispa ägg och socker
blanda de torra ingredienserna och rör ner
tillsätt sist smöret och blanda
Klicka upp i aluminiumformar
Tryck i en dumlechokladbit
Grädda i mitten i 175* i ca 15-18 min
Jag hade lite noblesse kvar sen jag gjorde Saltlakritskakorna så jag la på dem på de varma muffinsen men annars är det gott att bara pudra på lite florsocker innan de ska ätas
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
låter gott!!
SvaraRaderaDe där såg ju inte liiiite goda ut. :) Förresten, om du hinner så skulle det vara fint om du någon gång ville göra en lista på choklad som är glutenfri. Speciellt med smaksatt choklad (som t.ex. dajm) har jag ibland blivit fundersam när jag läst innehållet, och sedan inte vågat använda om jag har gjort något som skall vara glutenfritt.
SvaraRaderaBra ide Tove! Ska lägga upp en lista med glutenfri choklad!
RaderaÅh gud, det där ser makalöst gott ut! Det måste jag testa! Du är så himla duktig och kreativ:)
SvaraRaderaDessa ska jag göra till helgen! Ser ljuvligt smaskiga ut :-)
SvaraRaderaTack så mycket! :)
SvaraRaderadessa blev riktiga gottegrismuffinsar :)