Idag firar vi in våren, och här hemma gör vi det med grillning, denna brownie och att gå bort till elden om en stund :)
Jag valde att göra den i en lite mindre långpanna, och då blev receptet enligt följande:
275 gr mjukt smör
4 ½ dl socker
0,75 dl ljus sirap
2,25 dl kakao
1 krm salt
4 ägg
2,25 dl glutenfritt mjöl (Lailas blå)
100 gr marabou premium hazelnut & nougat
Vispa smör och socker
Tillsätt sirap, kakao och salt
Tillsätt äggen, ett i taget och vispa mellan
Vänd till sist ner mjölet med en slickepott
Häll upp smeten i bakpapperklädd form
Dela chokladen i mindre bitar och tryck ner i smeten
Grädda i 175* ca 30-35 min
önskar er alla en riktigt trevlig fortsättning på Valborsmässoafton!
herre jösses va gott de ser ut,älskar nougat.farlig kombo med choklad yum yum
SvaraRaderaTack Simone!
SvaraRaderakan verkligen rekommendera detta! Blev hur gott som helst!
De bitar som blev över på kakan har jag fryst in i en burk med hänglås.. ;)