tisdag 1 maj 2012

Prinsesstårta till Thess

Thess fyller 5 år, och temat för kalaset skulle vara prinsessor och prinsar (för som Thess mamma sa, bäst att killarna fick vara prinsar annars skulle de nog inte velat komma på kalaset :)Tårtan består av ljusa glutenfria bottnar, fylld med banan/gräddvaniljkräm och chokladmousse. Dek med sp. Tipset att blanda i banan i gräddvaniljkrämen fick jag av Carola och vid provsmakningen av fyllningen tyckte jag det var supergott! Ihop med choklad blev det också en riktig höjdare, så jag hoppas att alla prinsessor och prinsar gillade tårtan :)


 Stort Grattis prinsessan Thess på din födelsedag!

4 kommentarer:

 1. jättefin verkligen och låter som supergo kombo.synd bara att ingen av släkten gillar banan/choklad tillsammans annars skulle ja nog oxå testa de

  SvaraRadera
 2. Tack tack Simone!

  Jag är inte så förtjust i banan i bakverk heller, men ka säga att denna fyllning, och framför allt i kombo med choklad blev väldigt gott! Du för överraska släkten, kanske de blir omvända och tycker det är supergott! :)

  SvaraRadera
 3. jättefin tårta, och smakkombon låter god. Kanske var någon av pojkarna prinsessa på kalaset och någon flicka prins till och med =)

  SvaraRadera
 4. tack så mycket becca! :)
  ja i den åldern är det ju inte helt ovanligt med "ombytta roller" ;)

  SvaraRadera