Johanna bad mej fixa fikat till de glutenintolernta gästerna. Jag passade även på att använda de övriga gästerna som smakpanel till den nya variant av cupcakes jag bakade :)
Muffinsen gör du såhär (jag använde miniformar och fick ut 36 st)
125 gr smör
2 dl socker
2 ägg
4 dl finax glutenfri mix ( alt samma mängd vanligt mjöl)
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1½ dl vaniljyoghurt
Vispa smör och socker
Tillsätt äggen, 1 i taget och vispa mellan
blanda de torra ingredienserna och vänd ner växelvis med vaniljyoghurten
Klicka ut i formar
Jag fyllde mina muffins med den nya ploppen Kärlek som har smak av vit tryffel och hallon. Mmmums!
Jag tog 1/4 ruta i varje. Gör man större muffins kan man ta större bitar.
Grädda i 200* ca 15 min.
Frostingen är Marsanfrosting som jag smaksatte med lite hallonessens.
Formarna som jag använde är ju slående lika de tulpaner som växer i mitt land :)
Låter som en god choklad! Och visst liknade formarna tulpanerna på pricken. :)
SvaraRaderaSer gott ut
SvaraRaderaMums vad gott!!
SvaraRaderaLa du chokladen i mellan smeten och gräddade eller när muffinsarna var klara?
SvaraRaderaLägg en bit choklad i smeten innan du gräddar
Radera/ annica