Min granne ville bjuda sina kollegor på en sommartårta, för att fira att det nu är 1 år sedan hon bytte arbetsplats, och undrade om jag kunde hjälpa henne med detta.
Självklart Helene! :)
Tårtan består av ljusa bottnar, fylld med rabarbermousse och jordgubbsmousse.
Spacklad med vaniljsmörkräm och dek med sp.
Det var första gången jag använt smörkräm under locket, och jag måste ju säga att fördelarna var lika många som jag läst om på flera andra bloggar! Blir definitivt till att fortsätta använda smörkräm när jag spacklar!
helt underbar tårta,a ja använder bara smörkräm.blir alltid perfekt resultat,me like
SvaraRaderaLåter fantastiskt gott! Tänkte faktiskt göra med exakt samma smaker men det blir ganska mycket choklad istället & lite jordgubb =)
SvaraRaderaTack Simone och Sanja!
SvaraRaderarabarber och jordgubb är en av mina absoluta favoritkombon! Somrigare än så blir det ju inte ;)