torsdag 8 juli 2010

Att baka i värmen..

.. är inte alltid så smidigt!
Tidiga mornar eller sena kvällar är det som fått gälla för bakning nu.

Frysen är nu fylld med tårtbottnar och så gott som alla dekorationer är klara inför helgens stora projekt..

Kan säga som så, att jag blir inte ledsen om temperaturen sjunker ett par grader när tårtorna ska täckas och dekoreras..

7 kommentarer:

 1. Det kan jag förstå! Värmen är mer än välkommen, men får gärna hålla sig utanför dörrarna ;-) Man skulle nästan ha haft ett litet kylrum att arbeta i, hihi. Nu är jag nyfiken på vad du satt igång för projekt, skall bli kul att se!!

  SvaraRadera
 2. Håller med, det är inte optimalt att baka när det är så här varmt. Men det är svårt att låta bli. :-)
  Jag är också nyfiken på vilket projekt du har inför helgen.

  SvaraRadera
 3. Ja Hanna, värmen är så välkommen! Jag är stor soldyrkare så det ultimata hade varit om man kunde göra tårta i solen :) Ett kylrum skulle dock inte vara fel till detta! Hoppas kunna lägga ut bilder på projektet på lördag, så du får hålla dej till dess ;)

  SvaraRadera
 4. Helt rätt Erika, det är ju svårt att låta bli!

  Just nu är det mycket på gång, förutom det stora projektet som jag fått äran att göra så fyller mormor år imorn och en av sönerna på måndag så det lär bli fullt i kylarna här :)

  SvaraRadera
 5. Låter spännande, ser fram emot att få se bilder sen =)

  SvaraRadera
 6. Hej Annica!
  Ser fram emot att se bilder på detta projekt =)

  Har en tävling på min blogg där man nu kan vinna något som gör att man känner sig lite extra tjusig när man bakar/lagar mat. Spana här: http://sockerrus.wordpress.com/2010/07/09/tavling-satt-guldkant-pa-vardagen/

  Ha det gott! =)
  /Lisa - Sockerrus

  SvaraRadera
 7. Puh! Nu är bröllopstårtorna levererade! Bilder kommer lite senare. Låter som en tävling man måste delta i Lisa! Ska kolla in detta när datorn kommer på sen. Må så gott i värmen! Kram till er så länge

  SvaraRadera