söndag 5 september 2010

Grattis prinsessan Tyra 5 år!!

Min kompis dotter Tyra har fyllt 5 år och ska ha kalas för sina kompisar idag. Tyras önskemål med tårtan var Prinsessa, Hjärta, Rosa & Choklad.

För första gången har jag försökt mej på att modellera, och det var såå kul!! Finns väl en hel del att lära till nästa gång, men övning ger ju färdighet sägs det ju...Lilla Tyra blev helt stum med när hon såg den, och det stora leendet som spred sig över ansiktet var det bästa betyget man kan få!! :)

Tårtan, som är helt laktosfri, består av chokladbottnar, chokladmousse och jordgubbsmousse. Täckt med sp. Prinsessan är gjord i sp/fp.

Innan prinsessan kom på plats såg tårtan ut såhär:


Grattis Tyra!!

13 kommentarer:

 1. Så söt! Förstår att Tyra blev glad när hon såg tårtan. När jag var liten skulle allt vara rosa och om jag fått frågan om jag ville vara prinsessa hade jag sagt "ja" utan att tveka. Om jag fått den här tårtan när jag var liten (och även nu, känner minnerna av min rosa period komma tillbaka) så hade jag varit överlycklig. Helt underbar! Och extra kul när när man ser att födelsedagsbarnet gillar det man gjort. :-)

  SvaraRadera
 2. Grattis till din fina prinsesstårta och din första modellering! Bra jobbat Annica! Ett sådant leende värmer verkligen =) Nu antar jag att det blir fler modelleringar här framöver, kul kul!! Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 3. Vilken jättesöt tårta! Prinsessan är ju helt bedårande söt! Själv har jag inte vågat mig på att modellera människor än, det verkar lite klurigt, men du har ju lyckats jättebra!

  SvaraRadera
 4. Tårtan blev jättefin Annica! Verkligen söt prinsessa =)

  SvaraRadera
 5. Tack tack Erika, Hanna, Ida & Lisa!! Vad gulliga ni är! :)

  Ja, Tyras leende gick rakt in i hjärtat! Härligt att se att man lyckats med önskemålen! :)

  Ja, Hanna nu ska jag nog våga mej på att göra fler modelleringar. Funderar dock på att gå en kurs. Är säkert redan fullt i kurserna på scandinavian cake show, men jag ska kolla upp det. Fick ju lite blodad tand nu :)

  Ida, vågade jag så är det klart att du vågar :)

  SvaraRadera
 6. Vilken söt princesstårta, princessan blev så fin

  SvaraRadera
 7. Jättesöt tårta! Prinsessan är jättefin :) kram

  SvaraRadera
 8. Du lyckades gumman ! Kanon fin liten "sessa" du fått till ju :D
  Massor med Kramar

  SvaraRadera
 9. Tusen TACK Linda, Linda & Isan!!

  kram

  SvaraRadera
 10. Vilken fin prinsesstårta! Det är så snyggt med mönstrade saker, som hjärtat du gjort :)

  SvaraRadera
 11. TACKAR Tina!
  blir ju väldigt effektfullt med något mönstrat på :)


  Blir verkligen glad av alla snälla kommentarer!! Stort Tack!

  SvaraRadera